Haarmode Wenda

19 views

Boek nu uw Luneville. Op het profiel van Haarmode Wenda vind u informatie als.

Pin Op Aitin Lapsuus

Haarmode Wenda een begrip.

Haarmode wenda. Haarmode Wenda is een kapsalon ook wel salon of kapperszaak genoemd in OCHTEN welke is gespecialiseerd in wassen knippen kleuren en service. 261 likes 37 talking about this 35 were here. Hakkert bouwt uw eigen unieke veranda.

Ons team bestaat uit ervaren stylisten die een enorme passie voor het vak hebben. Gezellige kapsalon in het centrum van Ochten. Lees 0 ervaringen van anderen en beslis of je hier wilt trouwen.

Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Bekijk hier fotos en prijzen voor Haarmode Wenda. Iedereen heeft bij ons een hele brede opleiding genoten waardoor we allemaal allround zijn.

Tandje erbij voor uw buitenruimte. Een jacuzzi voor iedereen. Ook kunt u hier zien wat het telefoonnummer van Haarmode Wenda is namelijk 0344641857.

Ook kunt u hier zien wat het telefoonnummer van Haarmode Wenda is namelijk 0344641857. Op het profiel van Haarmode Wenda vind u informatie als. Voor een eerlijk en professioneel advies kunt u altijd bij haarmode Wenda terecht.

Ook kunt u hier zien wat het telefoonnummer van Haarmode Wenda is namelijk 0344641857. Uitgroei stress is niet nodig. Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Haarmode Wenda gevestigd in Ochten in de provincie Gelderland.

Lemmers Schoenen blijft verrassen. Design by Mark Hendriksen 2017. Kijk ook op onze facebookpagina.

En de derde generatie is alweer op komst. Plan je route naar Haarmode Wenda in OCHTEN. U vindt onder andere het adres de plaats het telefoonnummer openingstijden en andere contactgegevens.

Haarmode Wenda is een kapsalon ook wel salon of kapperszaak genoemd in OCHTEN welke is gespecialiseerd in wassen knippen kleuren en service. Ons team bestaat uit ervaren stylisten. Limburgia weer terug in Tiel.

Wenda is zeer bekend in de Betuwe en zit al zeker 60 jaar in het vak. Adres gegevens straat huisnummer postcode en woonplaats. Haarmode Wenda een begrip.

Op het profiel van Haarmode Wenda vind u informatie als. Haarmode Wenda Molendam 1a 4051 BG Ochten Tel. Wij werken volgens afspraak en zijn gespecialiseerd in bruidskapsels.

Moeder Wenda Haarmode Wenda en dochter Maria Mijn Kapper volgen dezelfde passie voor het kappersvak. 900 uur tot 1800. Haarmode Wenda als leverancier voor jullie bruiloft.

Plan je route naar Haarmode Wenda in OCHTEN. OCHTEN-Haarmode Wenda al meer dan 50 jaar een begrip in de Betuwe. We kunnen je kleur klaarmaken voor thuis gebruik.

Op het profiel van Haarmode Wenda vind u informatie als. Tandje erbij voor uw buitenruimte. We werken alleen met de beste producten.

Lemmers Schoenen blijft verrassen. Hier zit u op rozen. Adres gegevens straat huisnummer postcode en woonplaats.

Een jacuzzi voor iedereen. Hakkert bouwt uw eigen unieke veranda. Hier zit u op rozen.

271 vind-ik-leuks 46 personen praten hierover 35 waren hier. 15 jaar Mijn Kapper. Het kappersvak zit bij Wenda en Maria in het bloed.

Voor een eerlijk en professioneel advies kunt u altijd bij ons terecht. Dat zegt veel over haar professionaliteit en lol in het vak. Haarmode Wenda een begrip.

Liefs Team Haarmode Wenda. Alle benodigdheden zitten in het pakket zoals kleuring kwast kapmantel handschoentjes en een verzorgingsset voor na de kleuring. Adres gegevens straat huisnummer postcode en woonplaats.

Nieuws en vertier bij Cafe Het Centrum. Boek nu uw Luneville. Adres gegevens straat huisnummer postcode en woonplaats.

Wenda die inmiddels al enige jaren met pensioen is heeft nog steeds een grote invloed op het vakwerk dat in de salon geleverd wordt. 15 jaar Mijn Kapper. Helaas geldt dit niet voor folie behandelingen.

Nieuws en vertier bij Cafe Het Centrum. Haarmode Wenda is een kapsalon ook wel salon of kapperszaak genoemd in OCHTEN welke is gespecialiseerd in wassen knippen kleuren en service. Ook kunt u hier zien wat het telefoonnummer van Haarmode Wenda is namelijk 0344641857.

Haarmode Wenda Molendam 1a 4051 BG Ochten Tel. Hier vindt u de contactgegevens openingstijden behandelingen merken producten en aanbiedingen. Limburgia weer terug in Tiel.

Fohnen of stylen in OCHTEN bij Haarmode Wenda de kapper in OCHTEN. Design by Mark Hendriksen 2017. Haarmode Wenda is een kapsalon ook wel salon of kapperszaak genoemd in OCHTEN welke is gespecialiseerd in wassen knippen kleuren en service.

Voor een eerlijk en professioneel advies kunt u altijd bij ons terecht.

Pin Op Koopplein

Pin Op Koopplein

Tags: #haarmode #wenda

Leave a reply "Haarmode Wenda"